Jdi na obsah Jdi na menu

Velikonoční mufínci s pistáciovým krémem

1. 4. 2012

Inspiraci a recept jsem použila z dubnového čísla časopisu, který vydává Albert. Na krém se mi hodil pistáciový puding od Dr. Oetkera, který jsem nedávno získala jako dárek v jednom časopise. Uvařený a zchladlý jsem vmíchala do  másla s cukrem vyšlahaného do pěny a získala jsem tak jemně zelený krém, který se na jarní zdobení náramně hodí.

Kuřátka a kytičky jsou z obarvené marcipánvé hmoty.

 

img_7604_a.jpg

 

 

img_7607_a.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lenka - Dotaz na ozdoby

19. 11. 2015 13:09

Dobrý den, máte naprosto dokonalé cukroví. Mohu se prosím zeptat z čeho a jak děláte ty drobounké růžičky. Jsou krásné. Děkuji

Eliška - recept

12. 9. 2015 13:08

jak se to dělá?ne máte tady není recept.